marþi, 23 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A fost închis 11 ani pentru crimă! Acum a făcut-o să plângă pe Mihaela Rădulescu

  de Special Arad | 30 martie 2015, 11:54 AM | Naţional

  0

  Un criminal din Timișoara i-a făcut pe toți să plângă la „Romanii au talent”. Cu talentul său de povestitor, Andrei Grigoriu le-a mărturisit tuturor celor prezenți că a fost condamnat la 16 ani de închisoare în 2003 pentru o crimă, pentru că a tăinuit fapta prietenului său.

  Nu a fost, însă, vorba despre tăinuire. În 2003, în presă au apărut mai multe articole despre o crimă oribilă la care participase chiar actualul concurent de la „Românii au talent”, scrie Opinia Timișoarei.

  „Puțin după miezul noptii, în spatele unui bloc de pe strada Lalelelor, o tânără a fost găsita într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat. Medicii de pe ambulanța sosită la locul tragediei nu au mai putut face nimic. S-a stabilit rapid ca e vorba despre Erika Monika Utik, o studentă în vârstă de 25 de ani, din Timișoara. În cateva ore a fost refăcut și filmul tragediei. Duminică seara, pe când se afla acasă împreuna cu mama și cu mătușa sa, puțin după ora 23, a fost chemată la interfon, de „Adi”, pentru a-i restitui o datorie. Povestea a început să se lege abia după ce unul dintre criminali fusese prins in trafic de o patrulă a Poliției Rutiere… Puțin după miezul nopții, un vecin care a auzit țipete a coborât și a găsit-o pe fată cu gâtul tăiat. El a fost cel care a chemat Ambulanța și tot el le-a spus polițiștilor că autorii crimei au demarat în trombă cu un autoturism cu numere străine. Imediat toate căile de acces din Timișoara au fost blocate. Mașina dată în urmărire a fost oprită de politiștii rutieri la ieșirea din Timișoara, pe Calea Sagului, la volan aflându-se Grigoriu Andrei, de 19 ani, din Timișoara. Petele de sânge de pe pantofii săi au vorbit de la sine… Tânărul le-a spus anchetatorilor că, împreună cu Lungu Constantin, de 20 de ani, zis „Bebe”, au căutat-o pe Erika sub pretextul restituirii unei datorii de 200 de euro, dar ajunși fată în fața i-au solicitat acesteia alți bani. Refuzul acesteia a declanșat furia celor doi. Bruscată, fata a început să țipe. Cei doi au incercat să o liniștească și, pentru că nu au reușit, în timp ce Andrei a imobilizat-o, Bebe i-a tăiat gâtul și au abandonat-o”, se arăta în presa de la sfârșitul lui 2003.

  Constantin Lungu avea atunci 21 de ani. El a primit o pedeapsă de 22 de ani, iar Andrei Grigoriu – care avea 19 ani, a fost condamnat la 16 ani, scrie Opinia Timișoarei. Anul trecut, cel care acum concurează la „Românii au talent” a făcut cerere de eliberare condiționată, care în prima faza i-a fost respinsă, însă în urma contestației, s-a decis eliberarea sa. Grigoriu Andrei este liber încă de la jumătatea lunii decembrie. Imediat după aceea, bărbatul s-a angajat ca artist tatuator la un salon din Timișoara, scrie opiniatimisoarei.ro.

  La preselecțiile de la „Românii au talent” i-a impresionat pe toți cu povestea spusă de el. Înainte de a-și începe numărul, Andrei le-a dat juraților o poză cu sora care l-a susținut din punct de vedere psihic în timpul în care a fost închis.

  Concurentul a primit patru de „DA”, iar Mihaela Radulescu i-a spus: „Povestești frumos, pictezi frumos. Văzând toate acestea eu ți-as fi iertat toate păcatele!”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.