A fost închis 11 ani pentru crimă! Acum a făcut-o să plângă pe Mihaela Rădulescu

  de Special Arad | 30 martie 2015, 11:54 AM | Naţional

  0

  Un criminal din Timișoara i-a făcut pe toți să plângă la „Romanii au talent”. Cu talentul său de povestitor, Andrei Grigoriu le-a mărturisit tuturor celor prezenți că a fost condamnat la 16 ani de închisoare în 2003 pentru o crimă, pentru că a tăinuit fapta prietenului său.

  Nu a fost, însă, vorba despre tăinuire. În 2003, în presă au apărut mai multe articole despre o crimă oribilă la care participase chiar actualul concurent de la „Românii au talent”, scrie Opinia Timișoarei.

  „Puțin după miezul noptii, în spatele unui bloc de pe strada Lalelelor, o tânără a fost găsita într-o baltă de sânge, cu gâtul tăiat. Medicii de pe ambulanța sosită la locul tragediei nu au mai putut face nimic. S-a stabilit rapid ca e vorba despre Erika Monika Utik, o studentă în vârstă de 25 de ani, din Timișoara. În cateva ore a fost refăcut și filmul tragediei. Duminică seara, pe când se afla acasă împreuna cu mama și cu mătușa sa, puțin după ora 23, a fost chemată la interfon, de „Adi”, pentru a-i restitui o datorie. Povestea a început să se lege abia după ce unul dintre criminali fusese prins in trafic de o patrulă a Poliției Rutiere… Puțin după miezul nopții, un vecin care a auzit țipete a coborât și a găsit-o pe fată cu gâtul tăiat. El a fost cel care a chemat Ambulanța și tot el le-a spus polițiștilor că autorii crimei au demarat în trombă cu un autoturism cu numere străine. Imediat toate căile de acces din Timișoara au fost blocate. Mașina dată în urmărire a fost oprită de politiștii rutieri la ieșirea din Timișoara, pe Calea Sagului, la volan aflându-se Grigoriu Andrei, de 19 ani, din Timișoara. Petele de sânge de pe pantofii săi au vorbit de la sine… Tânărul le-a spus anchetatorilor că, împreună cu Lungu Constantin, de 20 de ani, zis „Bebe”, au căutat-o pe Erika sub pretextul restituirii unei datorii de 200 de euro, dar ajunși fată în fața i-au solicitat acesteia alți bani. Refuzul acesteia a declanșat furia celor doi. Bruscată, fata a început să țipe. Cei doi au incercat să o liniștească și, pentru că nu au reușit, în timp ce Andrei a imobilizat-o, Bebe i-a tăiat gâtul și au abandonat-o”, se arăta în presa de la sfârșitul lui 2003.

  Constantin Lungu avea atunci 21 de ani. El a primit o pedeapsă de 22 de ani, iar Andrei Grigoriu – care avea 19 ani, a fost condamnat la 16 ani, scrie Opinia Timișoarei. Anul trecut, cel care acum concurează la „Românii au talent” a făcut cerere de eliberare condiționată, care în prima faza i-a fost respinsă, însă în urma contestației, s-a decis eliberarea sa. Grigoriu Andrei este liber încă de la jumătatea lunii decembrie. Imediat după aceea, bărbatul s-a angajat ca artist tatuator la un salon din Timișoara, scrie opiniatimisoarei.ro.

  La preselecțiile de la „Românii au talent” i-a impresionat pe toți cu povestea spusă de el. Înainte de a-și începe numărul, Andrei le-a dat juraților o poză cu sora care l-a susținut din punct de vedere psihic în timpul în care a fost închis.

  Concurentul a primit patru de „DA”, iar Mihaela Radulescu i-a spus: „Povestești frumos, pictezi frumos. Văzând toate acestea eu ți-as fi iertat toate păcatele!”.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.