Breaking NewsA fost găsit un cadavru într-un râu din județ. ISU e la fața locului

  de Special Arad | 27 ianuarie 2021, 6:10 PM | Știri Arad

  4

  foto: ISU

  În urmă cu puțin timp, un echipaj de la ISU s-a deplasat în județul Arad pentru a scoate un cadavru care a fost găsit într-un afluent al Crișului Alb.

  Cadavrul a fost zărit între localitățile Chisindia și Păiușeni. Intervenția este desfășurată de Detașamentul de Pompieri Sebiș cu un echipaj format din 3 pompieri și o autospecială descarcerare.

  Update. Pompierii au reușit să aducă victima – un bărbat – la mal, în jurul orei 18:40.

  Vom reveni cu amănunte

  Erată: În articol s-a scris greșit inițial „râul Mureș”, ne cerem scuze pentru greșeala comisă, informația corectă este: „un afluent al Crișului Alb”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.