A două victorie a sezonului pentru rugbiștii arădeni: 33-10 cu CSU Alba Iulia

  de Dan Lazăr | 30 May 2021, 5:01 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Etapa a VII-a a Diviziei Naționale de rugby seniori a fost una dominată de echipele oaspete, care s-au impus în trei din cele patru partide care au avut loc, singura excepție venind de la Arad.

  CS UAV Arad vs. CSU Alba Iulia a fost disputa ultimelor două clasate, arădenii față de adversara lor având totuși, un succes în această ediție, acel 19-15 cu CSM Suceava. Al doilea a venit sâmbătă, 33-10, grație celor cinci eseuri, din care patru au fost transformate, CS UAV obținând și punctul bonus ofensiv.

  În celelalte jocuri: RC Grivița v. RC Bârlad 5-27, CSM Suceava vs. CS Năvodari 5-24 și RC Gura Humorului vs/ Știința Petroșani 17-34.

  În clasament, arădenii lui Marian Grindei se află pe locul 8, penultimul, cu 9 puncte, în runda viitoare (5 iunie) deplasându-se la Petroșani.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.