luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A două victorie a sezonului pentru rugbiștii arădeni: 33-10 cu CSU Alba Iulia

  de Dan Lazăr | 30 mai 2021, 5:01 PM | Sport | Știri Arad

  0

  Etapa a VII-a a Diviziei Naționale de rugby seniori a fost una dominată de echipele oaspete, care s-au impus în trei din cele patru partide care au avut loc, singura excepție venind de la Arad.

  CS UAV Arad vs. CSU Alba Iulia a fost disputa ultimelor două clasate, arădenii față de adversara lor având totuși, un succes în această ediție, acel 19-15 cu CSM Suceava. Al doilea a venit sâmbătă, 33-10, grație celor cinci eseuri, din care patru au fost transformate, CS UAV obținând și punctul bonus ofensiv.

  În celelalte jocuri: RC Grivița v. RC Bârlad 5-27, CSM Suceava vs. CS Năvodari 5-24 și RC Gura Humorului vs/ Știința Petroșani 17-34.

  În clasament, arădenii lui Marian Grindei se află pe locul 8, penultimul, cu 9 puncte, în runda viitoare (5 iunie) deplasându-se la Petroșani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.