A dispărut Messi! Guardiola a dezvăluit care este problema starului Barcelonei!

  de Special Arad | 17 April 2014, 3:50 PM | Sport

  0

  Cu siguranță Messi are o problemă. Trei meciuri decisive, fără gol marcat. Messi a dispărut în cel mai important moment pentru echipa sa. Așa s-a întâmplat și aseară la finala Cupei Spaniei contra Realului.

  Fostul său antrenor, Guardiola, a vorbit despre perioada mai proastă prin care trece starul argentinian. „Dacă Messi nu joacă bine, înseamnă că ceva în mediul echipei nu funcționeaza cum trebuie. Messi este unic. Dacă nu va avea jucătorii potriviți alături de care să se simta bine, Leo se va plictisi”, a zis Guardiola, citat de Sport.ro.

  Să fie de vină și Neymar?

  Unii cred că și venirea lui Neymar a avut un efect negativ asupra lui Messi. Faptul că numai tatăl brazilianului a primit 40 de milioane l-a deranajat extrem de tare pe Messi, care a cerut o mărire de salariu. Toate aceste detalii i-au afectat capacitatea de lider al vestiarului, scrie Sport.ro.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.