A dispărut de acasă de două zile. Dacă o vedeți, sunați de urgență la 112!

  de Special Arad | 25 aprilie 2020, 8:47 PM | Știri Arad

  0

  Inspectoratul Județean de Poliție Arad apelează la cetățeni pentru a ajuta la găsirea unei femei în vârstă de 34 de ani care a dispărut de acasă, din localitatea arădeană Hunedoara Timișană, sat aparținător comunei Șagu.

  Astfel, în seara zilei de 24 aprilie a.c., în jurul orei 21,00, BUZATU PETRONELA, de 34 de ani, a plecat de la domiciliul său din localitatea Hunedoara Timișană (comuna Șagu) și de atunci nu se mai știe nimic despre ea.

  Femeia are 1,60 m înălțime, aproximativ 45 kg, ochi negri, păr șaten, tuns scurt.

  La data dispariției purta o pereche de pantaloni sport negri, bluză sport neagră, o căciulă neagră și papuci de casă (șlapi) negri.

  Persoanele care pot oferi detalii despre persoana dispărută sunt rugate să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unitate de poliție.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.