Update Unui arădean i s-a făcut rău și a intrat cu mașina direct în McDonald’s

  de Raluca Medeleanu | 17 iulie 2019, 10:35 AM | Știri Arad

  1

  (foto: Dani Dascălu / Facebook)

  Dis de dimineață, un bărbat de 80 ani, aflat la volanul unui autoturism, a crezut că McDonald’s-ul din Arad are McDrive și s-a băgat cu mașina direct în ușa de intrare a fast food-ului de pe Bulevardul Revoluției.

  Glumim, râdem, însă situația e chiar îngrijorătoare. Din sursele pe care le deținem, varianta reală e că bătrânul ar fi încurcat pedalele, apăsând în loc de frână pe accelerație.

  Din fericire, acesta nu a pățit nimic, având de plată, în urma „peripeției”, doar pagube materiale,” a declarat inspector de Poliție Adina Aconstantinesei.

  Update: Deși la început surse apropiate IPJ-ului spuneau ca ar fi fost vorba de un octogenar, informațiile s-au dovedit, ulterior, a fi eronate. Vă reproducem comunicatul remis de IPJ: „În fapt este vorba despre un bărbat de 51 de ani, căruia i s-ar fi făcut rău in autoturism, fiind parcat în fața unei unități tip fast food de pe Bd. Revoluției, moment în care ar fi căzut pe volanul autoturismului și ar fi apăsat pedala de accelerație, autoturismul având transmisie automată”.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.