sâmbãtã, 23 septembrie, 2023

Special Arad Logo

  A cerut protecție față de fiul agresiv

  de Ioana Costaș | 18 septembrie 2023, 3:39 PM | Știri Arad

  0

  Un bărbat s-a ales cu un ordin de protecție provizoriu pe numele său după ce și-ar fi agresat tatăl, polițiștii Secției 1 Vlaicu fiind sesizați despre incident. De altfel, în acest caz a fost întocmit și un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de violență în familie. „Polițiștii Secției 1 Vlaicu au fost sesizați la data de 15 septembrie despre faptul că un bărbat de 42 de ani, din Arad, și-ar fi agresat fizic tatăl. Pe numele bărbatului a fost emis un ordin de protecție provizoriu, cercetările fiind continuate într-un dosar penal întocmit pentru violență în familie”, a transmis IPJ Arad.

  Polițiștii Secției 1 Vlaicu au mai emis un ordin de protecție provizoriu, de data aceasta pe numele unui bărbat de 45 de ani, din municipiu, care, în 15 septembrie, și-ar fi amenințat cu acte de violență concubina. Cercetările sunt continuate într-un dosar penal întocmit pentru săvârșirea infracțiunii de amenințare.

  Citește și: Mașină incendiată pe strada Mierlei de către un bărbat aflat sub influența alcoolului și a altor substanțe, care avea emis un ordin de protecție pe numele său

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.