duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A căzut din camion și s-a lovit cu capul de asfalt la podul de la Micălaca

  de Luci Precup | 14 august 2017, 7:15 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un bărbat de 30 de ani era la un pas de moarte astăzi, în jurul orei 18:30, când a căzut pur și simplu dintr-un camion de dimensiuni mici, care tocmai urca pe podul care duce spre cartierul Micălaca. Norocul bărbatului a fost că nu a trecut peste el o altă mașină în momentul în care a căzut, dar s-a ales și așa cu răni destul de grave. Șoferul camionului nici nu observase că l-a pierdut pe drum…

  Bărbatul, despre care trebuie spus că era în stare de ebrietate, l-a ajutat pe șofer să transporte un frigider, iar pe Calea Iuliu Maniu s-a dezechilibrat și a căzut afară pe ușa din spate a camionului, lovindu-se cu capul de asfalt. Conducătorul autovehiculului s-a oprit abia după pod, după ce alți șoferi i-au atras atenția că cineva i-a căzut afară din camion.

  Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Județean, unde în aceste momete primește îngrijjiri medicale. Poliția cercetează la locul faptei modul în care s-a petrecut incidentul.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.