A căzut din camion și s-a lovit cu capul de asfalt la podul de la Micălaca

  de Luci Precup | 14 august 2017, 7:15 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Un bărbat de 30 de ani era la un pas de moarte astăzi, în jurul orei 18:30, când a căzut pur și simplu dintr-un camion de dimensiuni mici, care tocmai urca pe podul care duce spre cartierul Micălaca. Norocul bărbatului a fost că nu a trecut peste el o altă mașină în momentul în care a căzut, dar s-a ales și așa cu răni destul de grave. Șoferul camionului nici nu observase că l-a pierdut pe drum…

  Bărbatul, despre care trebuie spus că era în stare de ebrietate, l-a ajutat pe șofer să transporte un frigider, iar pe Calea Iuliu Maniu s-a dezechilibrat și a căzut afară pe ușa din spate a camionului, lovindu-se cu capul de asfalt. Conducătorul autovehiculului s-a oprit abia după pod, după ce alți șoferi i-au atras atenția că cineva i-a căzut afară din camion.

  Bărbatul rănit a fost transportat la Spitalul Clinic de Urgență Județean, unde în aceste momete primește îngrijjiri medicale. Poliția cercetează la locul faptei modul în care s-a petrecut incidentul.

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.