„À bout de souffle”, un film cult la Cinema Arta

  de Special Arad | 9 August 2017, 12:32 PM | Film

  0

  În 11 august, de la ora 19, Centrul Municipal de Cultură și Asociaţia CitiZenit vă invită să vizionați pe marele ecran, la Cinema Arta, un film cult, o filă nelipsită din istoria cinematografiei mondiale.

  Un deliciu vizual, alert şi neconvenţional, „À bout de souffle” urmăreşte aventura a doi tineri atipici în Parisul anilor ’50. Filmul marchează debutul în lungmetraj al regizorului Jean-Luc Godard, precum şi începutul Noului Val Francez. Intrarea va fi liberă.

  À BOUT DE SOUFFLE (1960)
  Povestea, care te lasă fără răsuflare, începe cu un hoţ de maşini care omoară un poliţist şi încearcă să convingă o femeie să fugă cu el în Italia.
  Regia: Jean-Luc Godard
  Cu: Jean-Paul Belmondo, Jean Seberg
  Durata: 87 minute
  Rating: AP14 – acordul părinţilor pentru copii sub 14 ani

  Evenimentul este organizat de Centrul Municipal de Cultură Arad în colaborare cu Asociaţia CitiZenit şi face parte dintr-o iniţiativă pe termen lung de revitalizare a cinematografelor arădene.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.