miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  A bătut o femeie și a jefuit-o în plină stradă! Procurorii din Chișineu Criș l-au reținut

  de - | 27 august 2015, 11:12 AM | Chişineu Criş | Știri Arad

  1

  Știri Arad. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş au dispus, în 26 august 2015, punerea în mişcare a acţiunii penale şi au solicitat Judecătoriei Chişineu-Criş arestarea preventivă a inculpatului Covaci Remus – cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie calificată.

  Magistrații de la Judecătoria Chişineu-Criş au admis propunerea şi au dispus  arestarea preventivă a inculpatului pe o perioadă de 30 zile.

  În 25.08.2015, în jurul orelor 2240,  Covaci Remus împreună cu inculpatul L.G.I. (minor), au urmărit-o pe persoana vătămată C.A. în timp ce se îndrepta de la locul de muncă spre domiciliu, pe un drum agricol de la marginea localităţii Nădab, cel dintâi aplicându-i mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele în zona capului şi deposedând-o de poşeta în care se aflau mai multe bunuri şi suma de 600 lei; ulterior agresiunii exercitate asupra persoanei vătămate,  inculpatul Covaci Remus (care avea asupra sa poşeta) a fugit de la locul faptei însoţit de inculpatul minor L.G.I. (faţă de care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de complicitate la tâlhărie calificată).

  Cercetările continuă în vederea lămuririi tuturor împrejurărilor de fapt şi a stabilirii răspunderii penale a inculpaţilor.

  Procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Chișineu Criș subliniază: „Facem precizarea că punerea în mişcare a acţiunii penale este o etapă a procesului penal reglementată de Codul de procedură penală, având ca scop crearea cadrului procesual de administrare a probatoriului, activitate care nu poate, în nicio situaţie, să înfrângă principiul prezumţiei de nevinovăţie, iar propunerea de luare a măsurii arestării preventive vizează aplicarea unei măsuri care să asigure buna desfăşurare a procesului penal”.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.