duminicã, 16 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A bătut două femei fără niciun motiv, în plină stradă și s-a făcut nevăzut… însă a fost prins a doua zi de polițiști

  de Special Arad | 8 februarie 2022, 8:14 PM | Știri Arad | Topic special

  9

  Două arădence au fost luate la bătaie de un individ tânăr, luni dimineața, la o diferență de circa jumătate de oră, ambele în zona Lebăda. Acestea au depus fiecare plângere la Poliție, pentru vătămare corporală. În ambele cazuri, bărbatul (care nu părea să fie un om al străzii) le-a atacat din senin, fără să existe vreo ceartă prealabilă, iar apoi a plecat.

  Polițiștii Secției 1 Vlaicu au reușit astăzi să identifice agresorul. Acesta este un arădean de 22 de ani.

  „În dimineața zilei de 7 februarie, între orele 6,20 și 6,40, ar fi lovit cu pumnul două femei care se deplasau în zona Lebăda, din municipiu. Tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraților Judecătoriei Arad cu propunerea luării unei măsuri preventive, pentru săvârșirea infracțiunii de lovirea sau alte violențe”, transmit reprezentanții IPJ Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.