sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A avut omul treabă la bancă… Aradul nostru cel de toate zilele. Care lege? Care cod rutier? (FOTO)

  de Lucian Dănilă | 12 mai 2017, 1:51 PM | Strada

  5

  Știri Arad. Fotografiile nu au fost făcute de noi. Au fost „furate” de la Ciprian, prietenul meu nu numai de pe Facebook. Nu, nu l-am întrebat pentru că am profitat de faptul că Facebook este spațiu public și mă gândeam că trebuie să vadă cât mai mulți asta.

  Nu știu dacă are legătura cu numărul cailor putere, cu centimetrii cubi de sub capotă, ci efectiv are legătură cu bunul simț. Pe Facebook scrie că omul, adică șoferul bolidului din imagine avea treabă la bancă. Nimic ieșit din comun, dar ne întrebăm noi, dacă ai treabă la bancă nu mai respecți nicio lege, niciun cod rutier, ăla unic care îl avem și se tot modifică?

  Chiar așa, de ce să caute omul loc de parcare și să se obosească mergând pe jos dacă tot poate bloca traficul în zona Teatrului de Stat?

  Și nici măcar nu și-a pus mașina pe avarii? Risca să își consume bateria…

  bmw 1 bmw 2

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Daca as lucra in politie la serviciul rutier, i-as lasa fara placute pe toti astia care parcheaza dupa cum ii taie mintea. Si sa vina la sectie dupa placute neputand circula cu autoturismul decat transportat pe platforma. Astea sunt GUNOAIELE CU BOLIZI DE LUX ! ! !

   +4 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  2 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.