miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Update A aterizat pe autostradă lângă un aeroport plin cu români! (FOTO-VIDEO)

  de Special Arad | 5 august 2016, 1:04 PM | Internaţional

  0

  Aterizare ratată în Italia! Un avion Boeing a ajuns de pe pista aeroportului, direct pe autostradă.

  Un avion care opera o cursă cargo de la Paris, Chales de Gaulle, către Italia, Bergamo, a ajuns să aterizeze pe autostradă, din cauză că pilotul nu a mai putut să îl controleze, potrivit Vocea Transilvaniei.

  Aeroportul a fost temporar închis din cauza incidentului. Imaginile dramatice arată momentul în care aeronava Boeing 737-400 a ajuns de pe pistă, direct pe autostradă. Din primele informații, nimeni nu a fost rănit.

  Aeroportul din Bergamo, aflat la nici 100 de kilometri de Milano, este foarte frecventat de români. Spre exemplu, duminică, cursa Bergamo – Timișoara a întârziat cu mai bine de două ore din cauza faptului că la Bergamo a fost o furtună foarte puternică.

  Aparent, incidentul a fost cauzat de condiţiile meteo nefavorabile.

  Agenţia Naţională de Aviaţie Civilă din Italia a anunţat că unele zboruri au fost reprogramate sau atribuite aeroportului Malpensa, care deserveşte aceeaşi metropolă italiană. Compania Blue Air a anunţat că a reprogramat două zboruri din cauza incidentului de la Bergamo, scrie Adevărul.

  „Din cauza evenimentului aviatic petrecut pe Aeroportul Milano Bergamo, ce a dus la oprirea operaţiunilor pe acest aeroport, compania Blue Air a decis să amâne operarea zborurilor 0B111/0B112 Bucureşti – Milano Bergamo şi Milano Bergamo – Bucureşti de astăzi, 05 august 2016. In momentul de faţă aeroportul s-a redeschis, dar permite operarea la un nivel redus. Zborurile se vor opera astăzi după următorul orar de zbor (toate sunt ore locale): 0B111 18:10 Bucureşti – 19:25 Milano Bergamo, 0B112 20:05 Milano Bergamo – 23:15 Bucureşti“,  a anunţat compania aviatică într-un mesaj postat pe Facebook, scrie adevarul.ro.

  bergamo 2 bergamo 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.