A antrenat UTA, acum a fost numit antrenor al unei echipe din play-off. Doar pentru trei etape…

  de - | 3 mai 2019, 8:34 AM | Sport

  0

  Eugen Neagoe şi-a încheiat conturile cu Sepsi, formaţie pe care a pregătit-o aproape doi ani. Bilanţul din play-off a fost unul negativ, de şase eşecuri şi un egal. Locul său a fost luat de un fost antrenor al echipei UTA, Marin Barbu.

  „Magiun” a antrenat gruparea arădeană în sezonuol 2007-2008, sezon la finalul căruia UTA a retrogradat din Liga 1.

  „Conducerea clubului Sepsi OSK a ajuns la un acord privind rezilierea pe cale amiabilă a relațiilor contractuale cu antrenorul principal Eugen Neagoe. Mulțumim pentru întreaga activitate desfășurată sub culorile clubului nostru și îi urăm mult succes în continuare! De pregătirea echipei se va ocupa interimar antrenorul Marin Barbu”, se arată într-un comunicat publicat pe pagina de Facebook.

  Barbu va amtrena pe Sepsi în ultimele trei etape din play-off.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.