joi, 18 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Cea de-a doua serie de cursuri derulate în cadrul proiectului de voluntariat „Şcoala Părinţilor” s-a finalizat cu succes

  de Special Arad | 22 decembrie 2023, 10:15 AM | Educaţie | Știri Arad

  0

  Comunicat. Proiectul „Şcoala Părinţilor” este derulat de Camera de Comerț, în parteneriat cu Inspectoratul de Poliţie Judeţean Arad şi Inspectoratul Şcolar Judeţean Arad.

  În cadrul proiectului se oferă cursuri gratuite şi servicii de consiliere şi orientare profesională, consultantă pentru angajații părinți, pentru crearea unui echilibru între viaţa personală şi cea profesională. De asemenea, se organizează ateliere de lucru şi sesiuni de formare cu o tematică specifică, în parteneriat și în colaborare cu instituții specializate în prevenirea fenomenelor antisociale.

  Sesiunele de curs sunt susţinute de persoane cu expertiză în domeniul educaţiei – din partea CCIA Arad – psiholog clinician Alis Chivu şi prof. Carmen Crişan, din partea ISJ Arad – prof. Camelia Moler şi Zagorka Milencovici, din partea IPJ Arad  – Ciprian Tocan şi Ovidiu Nadraguta.

  „Susţinerea mediului antreprenorial este o preocupare permanentă a Camerei de Comerţ, Industrie şi Agricultură a judeţului Arad. În condiţiile în care, resursa umană este o resursă strategică, ea având un impact direct aupra activității și productivității unei organizații, considerăm că orice măsură menită să vină în sprijinul angajaţilor părinţi este bine venită, informează preşedintele CCIA Arad, arh. Gheorghe Seculici.

  Activităţile se derulează la sediul CCIA Arad sau la sediul companiilor care se alătura proiectului.

  Informații și înscrieri la telefon 0730.188.299, prof. Carmen Crişan, [email protected].

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.