marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Accident între microbuz și TIR pe DN6! Șase persoane, între care și doi copii, au ajuns la spital

    de Special Arad | 1 aprilie 2015, 9:17 AM | Naţional

    0

    Șase persoane au ajuns la spital, printre care și doi copii, în urma coliziunii dintre un microbuz și un TIR. Accidentul a avut loc în localitatea timișeană Topolovățu Mare. Atat microbuzul cât și TIR-ul circulau dinspre Lugoj înspre Timișoara. La un moment dat, șoferul TIR-ului a intrat în depășirea a două microbuze. După ce l-a depășit pe primul, a încercat să intre înapoi pe bandă însă a acroșat al doilea microbuz. În urma impactului, TIR-ul și micribuzul au ajuns pe câmp. Șoferul microbuzului a rămas încarcerat și a fost nevoie de intervenția pompierilor de a Descarcerare pentru scoaterea lui din vehicul.

    Conducătorul microbuzului și cei cinci pasageri, printre care și doi copii, au fost răniți ușor. Cu toții au fost preluați de ambulanțe și duși la spitale în Timișoara. Șoferul TIR-ului a scăpat teafăr. Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    5 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.