marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Update Isteria continuă! Avion al Turkish Airlines în stare de urgență deasupra Marocului

    de Special Arad | 30 martie 2015, 2:25 PM | Internaţional

    0

    O aeronavă Turkish Airlines a declarat stare de urgență. Avionul a plecat de la Istanbul și se îndrepta spre Sao Paulo, dar a fost redirecționat spre Casablanca, scrie digi24.ro.

    Este al doilea incident în care sunt implicate avioane ale companiei turcești în decurs de doar o lună de zile. Pentru compania aviatică din țara Semilunei fac reclamă Messi, Kobe Bryant, Drogba dar și alte staruri din sportul mondial.

    În data de 5 martie, un avion Turkish Airlines a ieşit de pe pistă la aterizare pe aeroportul din Kathmandu, Nepal. Mai mulţi pasageri ai avionului au fost uşor răniţi după ce aeronava Airbus A330 a ieşit de pe pistă, în condiţii de ceaţă puternică în Nepal.

    Zborul THY726 venea din Istanbul şi avea la bord 238 de pasageri. Pista era alunecoasă după două zile de ploi. Avionul s-a oprit într-o zonă de iarbă şi a fost avariat la partea din faţă.

    Marți, în Alpii francezi, s-a prăbușit avionul companiei low-cost germane Germanwings. Atunci au murit 150 de persoane, accidentul fiind provocat de copilotul aeronavei.

    UPDATE

    Actualizare 15.45. Turkish Airlines confirmă că starea de urgență a fost declanșată de o amenințare cu bombă. Purtătorul de cuvânt al companiei aeriene spune că în toaleta aeronavei s-a găsit un bilețel pe care scria „bombă”.

    Autoritățile marocane au decis ca toate zborurile care trebuiau să aterizeze pe aeroportul din Casablanca să fie puse în așteptare.

    La ora 15.40, restricția a fost anulată.

     

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    5 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.