marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Revanșa Bătrânei Doamne! UTA a învins Bihorul într-un amical la Șiria (GALERIE)

    de Lucian Dănilă | 14 februarie 2015, 8:34 PM | Sport

    0

    UTA a răzbunat înfrângerea de săptămâna trecută de la Oradea în compania echipei FC Bihor. Ca de obicei în această iarnă, meciul s-a jucat la Șiria, acolo unde UTA a rezistat în fața altor echipe din liga secundă ca Poli sau Reșița și chiar a învins pe Olimpia Satu Mare.

    Arădenii au început foarte bine jocul și Hlistei a fost primul care l-a pus la încercare pe Fildan. În minutul 10, Szekely putea marca la o centrare excelentă în careu a lui Gheorghiță, dar lovitura de cap a fostului vârf de la Poli a trecut la o palmă în afara porții.

    Apoi, cei de la Bihor au pus stăpânire pe mijlocul terenului, dar atacurile lor s-au izbit de barajul format de Botiș, Filaret și închizătorul Chindriș. Golul avea să cadă în poarta bihorenilor. Era minutul 30 când Tudor l-a deschis pe Adi Popa în banda dreaptă, acesta a centrat în careu iar Ousmane Gueye a trimis cu capul în plasa porții lui Fildan.

    Repriza secundă a fost una cu puține situații de poartă. Copil a fost aproape de gol în minutul 60 în urma unei lovitrui libere de la 25 de metri, dar mingea a fost deviată de zid în afara porții. La faultul care a generat lovitura liberă, Mihuț a fost eliminat pentru că l-a oprit în calitate de ultim apărător pe Piț. De la orădeni avea să fie eliminat și Ember, dar la ambele eliminări, conform înțelegerii, jucătorii au fost înlocuiți.

    Mitrea a intervenit excelent la un șut al lui Andor din interiorul careului în minutul 70, iar zece minute mai târziu, același Andor a fost blocat pe punctul de 11 metri de Filaret, cu o excelentă alunecare.

    UTA a marcat golul al doilea în minutul 90 când Copil a transformat excelent un penalty obținut de Bulza.

    „Un test reușit, atât pentru noi cât și pentru adversarii noștri. De la joc la joc suntem în creștere, din multe puncte de vedere. Sigur, e loc de mai bine. Sunt adeptul jocurilor, aici câștigi încredere și formă sportivă. Continuăm pregătirea de iarnă de la Moneasa, dăm minute tuturor jucătorilor din lot. E adevărat, unii nu au bifat astăzi vreun minut, dar le vine rândul. Important e să fim bine pregătiți pentru debutul acestui retur de foc. Știm că nu avem voie pași greșiți, dar pentru asta muncim. În momentul de față, ca receptivitate, ca implicare a jucătorilor în meciuri și antrenamente, nu am ce să reproșez. FC Bihor e echipă bună, tânără, vioaie, agresivă în sensul bun al cuvântului, cu antrenori preocupați. Sper să se rezolve problemele, e important să revină echipele din vestul țării acolo unde le e locul”, a declarat antrenorul Roli Nagy după meci.

    UTA nu i-a putut folosi la jocul de astăzi pe Varga și Strătilă – răciți, Blănaru – accidentat, iar Michel Vlad și Leucuța nu au fost introduși.

    UTA Arad – FC Bihor 2-0 (1-0)

    Au marcat: Ousmane (30), Copil (90-11m)

    UTA: Bodea – Ad. Popa, Botiș, Filaret, Burlă – Gheorghiță, Tudor, Chindriș, Hlistei – Ousmane, Szekely.

    În repriza a doua: Mitrea – Popa (Wild), Botiș, Filaret, Suslak – Copil, Dobrean, Chindriș (Bulza), Piț – Silaghi, Rus.

    FC Bihor: Fildan – Mihuț, Pascariu, Bactăr, Zanardini – Țoca, Ember – Fl. Pop, Sorian, Ludușan – Dobrescu. Au mai jucat: Sălăjan, Haș, Letan, Sas, Cigan, Andor, Ban și Lukacs

    Arbitri: Mircea Ardelean – Remus Naghi, Sebastian Pantea

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    1 + 7 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.