marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Lamborghini Accademia este genul de „şcoală” de la care n-am lipsi niciodată

    de Special Arad | 30 noiembrie 2014, 1:59 PM | Auto

    0

    Italienii au pregătit un program de cursuri menite să te facă să înţelegi şi să stăpâneşti mai bine modelele Lamborghini pe zăpadă. Clipul de prezentare este suficient ca să ne dorim să facem şi noi asta măcar o dată.

    OK, oameni buni, în cazul în care aveaţi gânduri secundare în privinţa achiziţionării unui Lamborghini – nu pare chiar genul de maşină cu care ai vrea să ieşi pe zăpadă – trebuie să ştiţi că brandul italian v-a pregătit un program de condus care să vă ajute să scăpaţi de ele.

    Lamborghini Accademia 2015 se desfăşoară în trei ţări – Colorado (Aspen), Japonia (Nagan) şi Italia (Livigno) şi pune la îndemâna cursanţilor piloţi profesionişti şi trasee special amenajate pentru distracţie învăţarea controlării maşinii în condiţii nu foarte favorabile.

    Sursa: ProMotor

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    5 + 7 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.