duminicã, 19 mai, 2024

Special Arad Logo

    Topai a fost operat la Timișoara! Revine peste jumătate de an

    de Lucian Dănilă | 21 noiembrie 2014, 1:15 PM | Sport

    0

    Fostul fotbalist al Gloriei s-a operat la Spitalul Clinic Județean din Timișoara. La aproape două luni de la accidentarea pe care a suferit-o pe terenul din Șepreuș, „Roșchi” a găsit în sfârșit resurse financiare pentru a putea fi operat.
    Abandonat de fostul patron, Sandu Ion, așa cum am mai scris, Topai a fost ajutat de primarul comunei Zăbrani, Marian Toader, și de staff-ul clubului Victoria Zăbrani, în frunte cu antrenorul Leo Pința. El a fost operat de medicul Radu Prejbeanu, din Timișoara. Topai a și postat pe contul său de facebook o fotografie de după operație. El a suferit o ruptură de ligamente la meciul de cupă dintre Gloria și Șepreuș.
    Fotbalistul a semnat un contract valabil pe trei ani cu Victoria Zăbrani, echipă pentru care va putea juca doar peste 6-7 luni.

    topai operatie

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    5 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.