marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Willie Barbosa: „Suntem în creștere foarte bună fizic și tactic”

    de Lucian Dănilă | 15 ianuarie 2023, 4:33 PM | Sport

    0

    Barbosa este fotbalistul brazilian care a semnat în această iarnă cu UTA și vine să pună osul pentru salvarea echipei de la retrogradare, gruparea arădeană fiind clasată în acest moment pe penultimul loc, direct retrogradabil.

    Willie Barbosa nu este la prima sa experiență în România, el evoluând în trecut la FC Botoșani. Interviul de mai jos a apărut pe pagina de facebook a clubului în timpul cantonamentului din Antalya, după primul meci amical, meci în care brezilianul a oferit o pasă de gol.

    În cel de-al doilea meci, Barbosa a reușit să și marcheze cu un șut din interiorul careului la colțul scurt, în vinclu. Gyuszi Balint, antrenorul formației arădene, spune că brazilianul „poate fi folosit pe orice post de la mijloc în sus, inclusiv pe cel de număr 9, dar și ca winger sau în spatele atacantului”.

    Interviu

    – Willie, ai ajuns la Arad de puțină vreme. Cum te simți?

    – Sunt fericit că mă aflu aici, am întâlnit jucători cu calitate, sper să ajut și eu și să fiu ajutat ca să ducem echipa cât mai sus.

    – Ai la UTA un coleg brazilian (n.r. Erico) care presupun că îți face mult mai ușoară viața și în cantonament la început și apoi și pe parcursul anului.

    – Sunt fericit și pentru asta că am întâlnit un brazilian la echipă, o persoană care mă poate ajuta personal și profesional ca să mă integrez mai bine.

    – Cum te simți la pregătire, la refacere?

    – Antrenamentul este foarte bun, încerc să mă adaptez cât mai rapid posibil, să fac ce îmi cere antrenorul, să ajut echipa.

    – Cum te-ai simțit cu noii colegi pe teren?

    – A fost o experiență foarte bună primul meci, m-am simțit bine, suntem în creștere foarte bună și fizic și tactic. Sunt un decar, dar îmi place să joc și pe stânga. Suntem la jumătatea competiției, nu pot promite goluri sau pase de gol, dar voi da totul din mine și chiar vreau să dau un gol cât mai rapid.

    – Willie, un mesaj pentru suporteri…

    Le mulțumesc pentru mesajele de pe Instagram, pentru căldura cu care m-au primit, pentru susținere, e o onoare să apăr culorile UTA-ei.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    0 + 0 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.