marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Update Căutări de proporție! Politiști, jandarmi, pădurari și salvamontiști încearcă să găsească două tinere dispărute pe Clisura Dunării

    de - | 31 decembrie 2022, 10:40 AM | Regional

    0

    (foto: opiniatimisoarei.ro)

    Un apel la 112 a dus la demararea unei operațiuni de căutare de amploare în Banat, potrivit opiniatimisoarei.ro.

    Un tânar din Caraș-Severin a fost cel care a dat alarma la o jumătate de ora după miezul nopții, vineri spre sâmbătă. Omul a anunțat că două fete care se aflau într-o mașină, pe Clisura Dunării, și se deplasau spre localitatea Bigăr, ce ține de comuna Berzașca, sunt de negăsit.

    Au fost organizate imediat echipe de căutare la care participă pompierii din Moldova Nouă cu 1 microbuz cu 5 subofițeri, jandarmii, cu 4 subofițerii cu 1 Duster, patru agenți de Poliție, alți doi ai Poliției de Frontieră și un pădurar. La primele ore ale zilei s-au alăturat echipelor de căutare și 4 salvamontiști.

    De asemenea, a fost solicitat și un elicopter.

    Căutările continuă și la această oră.

    Update

    Inspectoratul de Poliţie Judeţean Caraş-Severin a anunțat că tinerele în vârstă de 19 ani au fost găsite după mai multe ore de căutări și sunt în afara oricărui pericol. Fetele s-au rătăcit pe un drum forestier în timp ce încercau să ajungă cu maşina în localitatea Bigăr. Ele au fost găsite de autorități la aproximativ 17 km de destinaţie.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    2 + 9 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.