marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Un pas înainte pentru sănătate. Vezi aplicația care îți arată toți medicii și spitalele din România, în funcție de afecțiune

    de Special Arad | 23 decembrie 2022, 11:18 PM | Sănătate

    0

    (foto: Antena 3 CNN)

    S-a lansat prima aplicație din România care îl ajută pe utilizator să-și găsească, în doar câteva secunde, cel mai apropiat medic în funcție de simptome, sau chiar cel mai apropiat spital.

    Spre exemplu, oricine poate afla utilizând aplicația Heymedica, căci despre ea este vorba, ce servicii medicale există la nivelul oricărei localități, în doar câteva secunde, indiferent cât de departe ar fi locația respectivă față de utilizator.

    În aplicaţie au fost introduse toate spitalele, farmaciile, laboratoarele, clinicile şi cabinetele stomatologice din ţară și tot aici se regăsesc toți medicii, indiferent de specializarea lor, scrie antena3.ro.

    Promotorul aplicației este doctorul Horea Timiș, fostul director DSP Arad, care precizează faptul că ei au facut ,,un cloud securizat cu toate nivelurile de securitate unde poți să-ți pui în dosarul tău tot ce ai nevoie pe parte medicală și foarte ușor poți să distribui printr-un simplu link către un medic sau un spital și să dai acceptul pentru a putea vedea datele medicale, dar tu ești proprietarul datelor„.

    Aplicația poate fi accesată gratuit și este deja folosită de mai mulți medici din țară dar și din străinătate.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    3 + 5 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.