marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Un autoturism s-a făcut „praf” pe Autostrada Deva-Nădlac. Avea numere false…

    de Alin Olteanu | 1 octombrie 2022, 12:23 PM | Recomandările editorilor | Regional

    0

    Accident teribil, sâmbătă dimineață, pe Autostrada Vestului, între Lugoj si Făget, în zona localității Traian Vuia. Un autoturism s-a dezmembrat pur și simplu după ce a intrat într-un autotren. Din fericire nu au existat victime.

    Mașina avea numere false.

    Ajunși la fața locului, polițiștii au constatat că un bărbat în vârstă de 57 de ani, a condus un autoturism pe autostrada A1 Deva-Nădlac, sens de mers Timișoara-Margina, iar la kilometrului 451, în localitatea Bethausen din județul Timiș, a intrat în coliziune față-spate cu un autotren, condus de un bărbat în vârstă de 47 de ani, în urma impactului rezultând doar pagube materiale. Cei doi conducători auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultând valori negative. De asemenea, în urma verificărilor efectuate, a reieșit că autoturismul condus de bărbatul de 57 de ani avea montate plăcuțe cu număr fals de înmatriculare. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul cu numere false de înmatriculare”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

    accident autostrada 1 728x336

     

    Sursa: Opinia Timisoarei

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    8 + 8 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.