marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Cel puțin 15 persoane au fost transportate la spital în urma coliziunii a două trenuri într-un parc de distracții din Germania

    de - | 11 august 2022, 11:17 PM | Internaţional

    0

    Mai mult de 30 de persoane, între ele foarte probabil și copii, au fost rănite într-un accident petrecut joi în parcul de distracții Legoland din Germania. Potrivit presei germane, accidentul s-a produs după ce două trenuri rollercoaster s-au ciocnit în circumstanțe încă neclare, relatează BBC.

    Potrivit agenției germane de știri dpa, un tren rollercoaster a frânat puternic, iar un alt tren care a intrat în acesta. Incidentul a avut loc în zona de îmbarcare de la punctul de atracție denumit „Fire Dragon”.

    Cel puțin una dintre victime are răni grave.

    Mai multe persoane care au rămase prinse în rollercoaster a trebuit să fie scoase cu ajutorul pompierilor.

    La locul accidentului au fost trimise trei elicoptere. Crucea Roșie bavareză, implicată în intervenția de urgență, a declarat că 15 persoane au fost transportate la spital în urma accidentului.

    Parcul de distracții care se află în apropiere de Gunzburg, în Bavaria.

    Oficialii nu știu deocamdată ce a cauzat accidentul.

    Potrivit site-ului Legoland, atracția „Fire Dragon” este potrivită pentru copiii cu vârste între 6 și 8 ani dacă sunt însoțiți de adulți, în timp ce copiii care au împlinit 8 ani se pot îmbarca și neînsoțiți. Trenul rollercoaster, care este proiectat să arate ca un dragon care scuipă foc, trece printr-o zonă interioară întunecată înainte de a ieși afară pe o pistă mare și întortocheată, atingând viteze de până la 29 km/h.

    Săptămâna trecută, o femeie în vârstă de 57 de ani a murit într-un incident într-un alt parc de distracții din Germania, după ce a căzut dintr-un rollercoaster în mișcare.

    sursa: digi24

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    5 + 7 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.