marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Scene de groază! Un bărbat a înjunghiat o fetiță și o femeie, apoi și-a luat viața

    de Special Arad | 31 iulie 2022, 10:10 AM | Naţional

    0

    (foto: Fotografie cu rol ilustrativ )

    Un bărbat în vârstă de 47 ani a înjunghiat mortal o fetiţă în vârstă de 10 ani şi o femeie în vârstă de 35 ani, după care s-a sinucis. Evenimentul a avut loc sâmbătă după-amiază în comuna Gioseni din judeţul Bacău, potrivit poliției.

    La faţa locului s-a deplasat o echipă complexă de cercetare, formată din poliţişti de investigaţii criminale, criminalişti şi procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău. Din primele cercetări s-a stabilit că un bărbat, de 47 de ani, din comuna Gioseni, ar fi înjunghiat o femeie de 35 de ani şi o minoră de 10 ani, ambele decedând. Totodată, bărbatul în cauză şi-ar fi provocat leziuni incompatibile cu viaţa”, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău.

    Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal aflat sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bacău.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    8 + 4 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.