marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Fiscul arădean solicită contribuabililor înrolarea cu celeritate în SPV

    de Special Arad | 11 iulie 2022, 3:33 PM | Administraţie | Știri Arad

    0

    Administraţia Judeţeană a Finanţelor Publice Arad reamintește că firmele, persoanele fizice autorizate (PFA) și alți contribuabili care desfășoară activitate economică autorizată sunt obligați, din 1 martie 2022, să fie înscriși în Spațiul Privat Virtual (SPV), care permite transmiterea declarațiilor fiscale online, deoarece înscrisurile şi orice alte documente depuse la organul fiscal central în format letric (adică imprimat pe hârtie), nu vor mai fi luate în considerare.

    Această obligativitate revine persoanelor juridice, asocierilor și altor entități fără personalitate juridică, persoanelor fizice care desfășoară o profesie liberală sau exercită o activitate economică în mod independent ca persoane fizice autorizate, întreprinderilor individuale și întreprinderilor familiale.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    6 + 7 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.