marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Vlad Botoș: Parlamentul European a votat pentru acordarea statutului de țări candidate Republicii Moldova, Ucrainei și Georgiei la Uniunea Europeană

    de - | 23 iunie 2022, 4:54 PM | Comunicate contra cost

    0

    Astăzi Parlamentul European a votat pentru acordarea statutului de țări candidate Republicii Moldova, Ucrainei și Georgiei la Uniunea Europeană.

    Este un moment istoric pe care sperăm să-l vedem dublat de votul Consiliului European așa încât cele trei țări să se poată desprinde de influența nefastă a Rusiei și să se poată alătura familiei democratice europene. Moldovenii de dincolo de Prut ne-au cerut ajutorul, iar noi am făcut tot ce a depins de noi atât în mod formal cât și informal să-i ajutăm și să îndeplinim acest deziderat.

    Chiar dacă va fi un proces lung până la aderarea efectivă, pentru mine, personal, este o mare bucurie pentru că jumătate din familia mea este în Republica Moldova și nu-mi doresc decât să văd că toți avem aceleași șanse la o viață mai bună, la o viață decentă și să reîntregim poporul român de pe ambele maluri ale Prutului în marea familie a Uniunii Europene.

    Hai, că se poate. Sper ca votul din Consiliul European să fie unul pozitiv”, transmite europarlamentarul Vlad Botoș.


    Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    3 + 0 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.