marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Gyuszi Balint este noul antrenor al echipei CS Universitatea Craiova

    de Lucian Dănilă | 13 iunie 2022, 1:17 PM | Sport

    0

    Ceea ce se vehiculează de câteva zile a fost confirmat în această după amiază. Gyuszi Balint, antrenorul care a promovat UTA în prima ligă, a semnat un contract cu CS Universitatea Craiova, echipă la care îi ia locul lui Laurențiu Reghecampf în funcția de antrenor principal.

    Fostul antrenor al Bătrânei Doamne va fi numit chiar azi, la ora 15:30, într-o conferinţă de presă, aşa cum anunţă oltenii pe pagina de Facebook.

    „Prezentarea oficială a noului antrenor al Științei va avea loc astăzi, ora 15:30, în sala de conferințe „Sebastian Domozină”. Universitatea Craiova va transmite LIVE această conferință de presă”, au scris cei de la Universitatea Craiova pe pagina de Facebook.

    După ce a refuzat săptămâna trecută pe FC Botoșani, Balint merge la Craiova, echipă care va lua startul și în Conference League. El era liber de contract după ce a plecat de la UTA la finele lunii ianuarie. Motivele care l-au făcut pe Mihai Rotaru să-l aleagă pe Balint au fost numărul de ocazii pe care ajungea UTA să le rateze meci de meci, inclusiv cel cu Universitatea Craiova, dar și determinarea cu care juca echipa.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    1 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.