marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    David Miculescu și-a prelungit înțelegerea cu UTA! Continuă până în 2024

    de Lucian Dănilă | 22 aprilie 2022, 4:44 PM | Sport

    0

    Cu doar o zi înaintea unui joc foarte important contra celor de la Chindia Târgoviște, David Miculescu, golgeterul din acest sezon al echipei arădene și jucătorul folosit cel mai mult pentru regula Under 21, și-a prelungit contractul cu gruparea roș-albă, contractul său inițial fiind scadent în vara anului 2023.

    David Miculescu a fost în ultimul timp cel mai curtat jucător al echipei UTA, el fiind aproape de a pleca în Major Soccer League, campionatul profesionist din SUA și Canada, dar la dorința jucătorului și a familiei acestuia transferul nu s-a mai realizat. Dorit și de FCSB sau de grupările italiene Sassuolo și Bologna, Miculescu a semnat astăzi prelungirea contractului cu Bătrâna Doamnă care, după noile condiții, va expira în 2024.

    „Cel mai bun marcator al echipei din acest sezon a semnat astăzi un nou contract cu clubul nostru pe o perioadă de încă două sezoane. Oficializarea s-a făcut în prezenţa lui Alexandru Meszar, al agentului Cătălin Sărmăşan, dar şi al lui Valentin Miculescu, fost golgheter şi el al echipei arădene, tatăl jucătorului.

    Încă doi ani alături de UTA, sunt bucuros că am semnat un nou contract şi sper să-mi ajut echipa în continuare. Mi-am propus până la finalul acestui sezon să înscriu din nou şi să terminăm cât mai sus în clasament. Obiectivul meu pentru sezonul viitor este să marchez 15 sau mai multe goluri, dar să-mi ajut echipe şi prin pase decisive. În următorul campionat plecăm cu gândul la play-off, avem o echipă bună, chiar îmi pare rău că nu am ajuns în primele 6 în acest sezon, dar sperăm să reuşim în stagiunea următoare.”, au fost primele cuvinte ale lui David Miculescu după semnarea contractului.

    În vârstă de 20 de ani, “decarul” roş-alb a adunat până în prezent 101 meciuri în tricoul UTA-ei, pentru care a marcat de 14 ori. În această ediţie de campionat a fost prezent pe gazon în 33 de meciuri şi a înscris de 8 ori.

    Mult succes David!”, se arată într-un comunicat apărut pe site-ul clubului UTA, uta-arad.ro.

    În aceste zile, pe lângă negocierile de preluarea a clubului de grupul de inițiativă format din Simion Apreutese, Cătălin Juncan, Marius Grada și Rudi Vizental, conducerea clubului UTA a demarat negocierile cu mai mulți jucători cu care dorește să continue colaborarea și în campionatul viitor.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 2 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.