marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Bărbatul din Vinga care a intrat sub un tren cu mașina, încercând să scape de polițiști, avea alcool „la bord”. Este arestat preventiv pentru 30 de zile

    de Special Arad | 20 ianuarie 2022, 7:48 PM | Știri Arad

    0

    Bărbatul de 34 de ani, care în noaptea de 16/17 ianuarie nu a oprit la semnalele polițiștilor și a intrat în coliziune cu un tren personal, a fost reținut de polițiști pentru 24 de ore, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat magistraților Judecătoriei Arad, care au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile, anunță Inspectoratul de Poliție Județean.

    De asemenea, analiza probelor biologice a indicat o alcoolemie de 2,31 g/l alcool pur în sânge.

    Bărbatul din Vinga, încercând să scape de polițiști, a ajuns sub un tren cu mașina în noaptea dintre duminică și luni, în jurul orei 00:15.

    În urma impactului a fost rănit ușor și a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. La fața locului a refuzat testarea cu aparatul etilotest, dar i-au fost recoltate probe biologice de sânge la spital.

    Totodată, în urma verificărilor, a reieșit că bărbatul are dreptul de a conduce suspendat.

    Citește și: La un pas de tragedie! Un arădean a ajuns sub un tren în timp ce încerca să fugă de polițiști

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    3 + 3 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.