marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    O nouă creșă, în Micălaca, prin Compania Națională de Investiții

    de Raluca Medeleanu | 23 noiembrie 2021, 4:38 PM | Administraţie

    0

    Imagine cu rol ilustrativ

    Se pregătește documentația pentru a construi o nouă creșă în municipiul Arad, pe Calea Radnei, nr. 143.

    Municipalitatea pregătește predarea către Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației prin Compania Națională de Investiții, pe bază de protocol, a unui teren în suprafață de 2.600 mp care e parte a Grădiniței cu Program Prelungit nr. 7, pentru a realiza proiectul tip „Creșă mică”. Momentan nu au fost anunțate costurilela care se va ridica investiția, însă aceasta va fi făcută din fonduri guvernamentale, nu locale.

    Consilierii locali au votat astăzi în unanimitate proiectul de hotărâre care prevede predarea terenului respectiv la CNI. De asemenea, primarul Călin Bibarț a spus că mai există o propunere de construire a unei creşe, în Subcetate, în zona Casarom, dar acolo trebuie finalizat mai întâi PUZ-ul şi abia apoi se va supune votului consilierilor pentru a preda şi acel teren la CNI pentru a realiza investiția.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.