marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    De zece! Șimandul, printre cele mai valoroase echipe de futsal din țară. CFR Tr. Severin, prima rivală din Liga Elitelor

    de Dan Lazăr | 18 noiembrie 2021, 7:12 AM | Şimand | Sport

    0

    Cele mai valoroase zece echipe din Campionatul Național de futsal Under 19 vor debuta la finele acestei săptămâni în Liga Elitelor. Printre ele și reprezentanta Aradului, Șoimii Șimand, care a obținut după mari emoții calificarea în această fază, în meciul de baraj impunându-se pe terenul echipei doljene Metropolitan Ișalnița, scor 4-3 (2-0).

    Elevii lui Daniel Mărcuș și Dumitru Buruiană vor susține primul meci în 27 noiembrie, pe propriul teren, cu CFR Tr. Severin, întâlnind apoi în ordine pe: CSM Tg. Mureș (deplasare), Știința U Craiova (acasă) și CFR Timișoara (d). Doar meciul cu mehedințienii se va desfășura în acest an, celelalte jocuri din tur și returul având loc în primele luni din 2022.

    În cealaltă serie a singurului campionat juvenil de futsal sunt echipe din: Od. Secuiesc, Rm. Sărat, Piatra Neamț, Tg. Secuiesc și Fălticeni.

    „Ținem să mulțumim Consiliului Județean Arad, care prin Centrul Cultural Județean Arad, finanțează participarea noastră atât în liga secundă de futsal a seniorilor, cât și în Campionatul Național al juniorilor. Sperăm să facem o figură cât mai frumoasă în ambele competiții”, ne-a declarat prof. Daniel Mărcuș.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    3 + 1 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.