marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Accident foarte grav pe drumul Arad – Oradea! Un copil a murit

    de - | 11 noiembrie 2021, 2:52 PM | Regional

    0

    Un accident grav s-a petrecut joi după amiază pe DN 79, între Oradea şi Nojorid, fiind implicate şase persoane dintre care doi minori. Un copil care a fost găsit de forţele de urgenţă în stop cardio-respirator nu a putut fi salvat.

    Accidentul s-a petrecut la ora 13.20. Un autoturism şi un microbuz de transport persoane au intrat în coliziune, scrie ebihoreanul.ro.

    Traficul în zonă a fost blocat pe ambele sensuri de mers, circulația fiind deviată pe DJ 797 pentru direcţia Oradea – Salonta (prin Sântandrei, Girişu de Criş şi Inand) şi pe DC 77 (prin Livada de Bihor, Girişu de Criş, Sântandrei), pentru direcţia Salonta – Oradea.

    Patru persoane au fost transportate la spital.

    „Din nefericire, în pofida manevrelor de resuscitare efectuate, copilul a decedat”, a transmis ISU Bihor, scrie ebihoreanul.ro.

    Alte două victime au refuzat transportul la spital, iar la Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul Judeţean au fost transportate două persoane: un adult şi un minor.

    foto: Facebook / grupul INFO TRAFIC jud. BIHOR

     

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 4 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.