marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Ludovic Orban și-a dat demisia din funcția de președinte al Camerei Deputaților: „Nu mai pot fi părtaș la decizii luate de o conducere PNL instalată cu forța” | LIVE VIDEO

    de - | 13 octombrie 2021, 1:24 PM | Politikos

    0

    Ludovic Orban și-a depus miercuri demisia din funcţia de preşedinte al Camerei Deputaţilor.

    Niciun partid nu are majoritatea astfel încât să obțină alegerea unui nou președinte, iar postul ar rămâne vacant pentru perioada următoare, varianta fiind să se asigure interimatul prin rotație de către cei 4 vicepreședinți ai Camerei: Sorin Grindeanu (PSD), Alexandru Rafila (PSD), Florin Roman (PNL) și Cristina Prună (USR), scrie HotNews.

    „Consider că nu mai pot exercita funcția, nefiind președinte al PNL. Motivul real este că nu mai pot fi părtaș la decizii luate de o conducere instalată cu forța (…) Nu pot fi părtaș la trădarea românilor, la decizii care trebuiau să mă forțeze să încalc democrația și Constituția numai pentru interese meschine. Gruparea demolatoare din jurul lui Cîțu, cu sprijinul lui Iohannis, e pregătită să calce în picioare democrația din România. Demisia pentru mine reprezintă o eliberare și un nou început”, a spus Ludovic Orban, citat de HotNews.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 2 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.