marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    USR PLUS sesizează pericolul în care se află baza Constructorul

    de - | 4 august 2021, 2:21 PM | Comunicate contra cost

    1

    Grupul consilierilor locali municipali ai USR PLUS Arad a adresat o interpelare administrației locale, privitoare la legalitatea amenajării unei terase pe terenurile de sport ale bazei Constructorul. Totodată, a fost sesizată Poliția Locală, legat de respectarea legislației privind disciplina în construcții.

    Recent, CLM Arad dat în folosință cu titlu gratuit terenul aferent bazei Constructorul, către Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad, ca bază materială pentru disciplina Educație fizică și sport, cu obligația de a-l utiliza conform destinației stabilite prin contract. Amplasarea unei terase pe unul din terenurile de sport ale bazei amintite contravine acestei decizii a CLM.

    Am cerut administrației locale să investigheze situația și să răspundă arădenilor la următoarele întrebări:
    1.Cine a construit terasa (AOA GARDEN) pe unul dintre terenurile de sport ale bazei Constructorul și dacă s-a eliberat o Autorizație de construire în acest sens?
    2.Cine administrează terasa (AOA GARDEN), construită pe unul dintre terenurile de sport ale bazei Constructorul?
    3.Cine a permis utilizarea terenului de sport al bazei Constructorul (aflat în proprietatea publică a Municipiului Arad) pentru amplasarea unei terase (AOA GARDEN)?
    4.Dacă s-a încasat vreo sumă de bani pentru ocuparea domeniului public sau pentru închirierea terenului unde a fost construită terasa (AOA GARDEN), de către municipiul Arad sau Universitatea de Vest „Vasile Goldiș” Arad?
    5.Dacă prin această acțiune s-au încălcat prevederile contractului de dare în folosință gratuită aprobat de CLM?

    Dacă dorește mai multe oportunități de petrecere a timpului liber pentru arădeni, PNL trebuie să accepte transformarea în zonă pietonală a bulevardului, nu să desființeze terenuri de sport.

    Nu vom accepta niciodată ca o nouă bază sportivă să dispară din municipiul nostru. Am fost aleși de arădeni pentru a le apăra interesele, iar practicarea sportului și o viață sănătoasă sunt printre obiectivele noastre în Arad.

     


    Comunicatul de față a fost publicat contra cost. Conținutul acestuia reprezintă în mod exclusiv punctul de vedere al partidului / organizației mai sus amintit/e, pentru care Redacția Special Arad nu-și asumă nicio responsabilitate. 

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    Scrie un comentariu

    0 + 4 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.