luni, 29 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Trafic îngreunat pe A2, din cauza unui autoturism care a luat foc pe banda de urgență

    de - | 1 august 2021, 6:58 PM | Naţional

    0

    captură video Realitatea TV

    Centrul Infotrafic anunţă că traficul este îngreunat, duminică după-amiază, pe sensul spre Bucureşti al autostrăzii A2, în judeţul Ialomiţa, după ce un incendiu a izbucnit la un autoturism aflat pe banda de urgenţă, iar pompierii au intervenit pentru stingerea acestuia. Persoanele din maşină nu sunt rănite. Valorile de trafic sunt ridicate pe sensul spre Capitală, iar în zona unde a avut loc incendiul s-au format coloană de maşini.

    Persoanele din maşină nu sunt rănite şi au reuşit să iasă singure. Traficul rutier a fost oprit pe sensul către Bucureşti, iar pompierii au intervenit pentru lichidarea incendiului. „Traficul se desfăşoară îngreunat, formându-se coloană de autovehicule între kilometrii 152-155″, a anunţat ulterior sursa citată.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    0 + 9 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.