marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Fără cap! ProVolei Arad trebuie să fie în același timp la două competiții: Cupa României și turneul de Divizia A2!

    de Dan Lazăr | 30 decembrie 2020, 7:59 AM | Sport | Știri Arad

    0

    Faptul că mulți dintre cei care conduc destinele sportului, prin diferite federații, își fac treaba de mântuială nu mai este o noutate… Ultimul exemplu vine dinspre FR de Volei care a reușit performanța să programeze echipa arădeană de seniori UVVG ProVolei la două competiții în același timp.

    Astfel, CSȘ CNE LAPI Dej-SCM Zalău, SCM Suceava, ACS Volei Club 2015 Zalău, CS Oțelul Roșu și CS ProVolei Arad trebuie să joace două turnee în returul seriei vestice a Diviziei A2. Primul turneu este programat în perioada 29-31 ianuarie, iar al doilea în perioada 12-14 februarie. Forul de „specialitate” a uitat însă că Aradul este înscris și la turneul Cupei României, programat la Cluj-Napoca, la finalul lunii ianuarie.

    „Suntem programați în 28.01.2021, ora 17.00, în Cupa României, contra echipei CSU Brașov, în turneul ce va avea loc la Cluj-Napoca. Apoi, dacă învingem, jucăm cu CS Unirea Dej, pe 29.01, tot de la ora 17,00. Să vedem cum se va soluționa suprapunerea celor două turnee”, spune prof. Radu Sabău, președintele clubului arădean.

    Altfel, jucătorul Lorand Lovas a fost desemnat „Sportivul anului 2020” la UVVG ProVolei Arad.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    7 + 5 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.