marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Hațegan va arbitra reeditarea finalei Campionatului Mondial, Franța vs. Croația!

    de Special Arad | 31 august 2020, 7:43 AM | Sport

    3

    Federația Română de Fotbal a anunțat pe site-ul oficial că două brigăzi de arbitri din România au fost delegate pentru a conduce meciurile Franței din luna septembrie.

    Istvan Kovacs va conduce la centru meciul dintre Suedia și Franța, ce se va disputa pe 5 septembrie, la Solna, în cadrul primei etape din cadrul Grupei 3 a Ligii A din Liga Națiunilor. Acesta va fi ajutat la margine de asistenții Vasile Marinescu și Ovidiu Artene, în timp ce Marius Avram va fi arbitru de rezervă.

    Trei zile mai târziu, la data de 8 septembrie, Franța va juca împotriva Croației, pe „Stade de France”, o reeditare a ultimei finale a Campionatului Mondial! În vara anului 2018, la Moscova, Franța a învins Croația cu scorul de 4-2 și s-a încoronat pentru a doua oară în istorie campioană mondială. Arădeanul Ovidiu Hațegan va arbitra această întâlnire. El îi va avea ca asistenți pe Octavian Șovre și Sebastian Gheorghe, iar cel de-al patrulea oficial va fi Sebastian Colțescu.

    Reamintim că în urmă cu o săptămână, Ovidiu Hațegan a fost cel de-al patrulea arbitru la finala UEFA Champions League, atunci când Bayern Munchen a trecut cu scorul de 1-0 de Paris Saint Germain.

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    1. Nu știam niciodată despre sport nimic și cum să facă acest lucru, în general, nici măcar nu a ghicit și când am găsit acest site a fost foarte uimit aici totul este doar un începător și despre sport am început să știu mult mai mult și acum lucrez numai pe aceste strategii pentru sport și nu funcționează prost.

      0 voturi
      +1
      -1

    Scrie un comentariu

    6 + 1 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.