marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Manuel Anghel, de 22 de ani, și-a pierdut viața în accidentul de lângă Gara Arad!

    de Lucian Dănilă | 23 august 2020, 2:36 PM | Știri Arad

    0

    Așa cum am scris într-un articol anterior, azi dimineață, în jurul orelor 5, un tânăr și-a pierdut viața în urma unui tragic accident petrecut în zona Gării CFR Arad. Șoferul unui microbuz a pierdut controlul mașinii, a pătruns pe liniile de tramvai și a lovit violent un stâlp metalic pe care l-a rupt.

    În urma impactului, șoferul, Manuel Anghel în vârstă de 22 de ani, din Curtici, și-a pierdut viața. Pasagerul din dreapta se numește Antonio Covaci și are 19 ani, fiind domiciliat și el în localitatea arădeană Curtici. Antonio este în stare gravă în urma accidentului.

    Din informațiile noastre, atât Manuel Anghel, cât și Antonio Covaci, locuiau în ultima perioadă în Franța, cum de altfel și autovehiculul era înmatriculat în Franța.

    Foto: facebook – Radar Arad Official

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    3 + 7 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.