marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    S-a dat startul lucrărilor de la Teatru, traficul prin fața clădirii este restricționat până…cândva

    de Special Arad | 21 august 2020, 10:19 AM | Știri Arad | Topic special

    3

    Coincidență sau nu, după ce am reamintit cititorilor noștri despre faptul că lucrările de la Teatru stau pe loc, acestea au și… început. Cu o macara cât clădirea, muncitorii și-au început programul de lucru încă de dimineață, la ora 9.00 traficul fiind deja restricționat, accesul mașinilor pe șoseaua din fața Teatrului fiind interzis. Desigur, aceste lucruri trebuiau să înceapă în luna mai, dar e bine și mai târziu decât niciodată..asta în cazul în care firma responsabilă are în minte și să finalizeze ceea ce a început.

    Citește și Sunt schele, nu fizică cuantică! Dragă Tehnodomus, binevoiești să începi în acest veac șantierul de la teatru?

    Așadar de astăzi până…cândva, traficul prin centrul orașului este restricționat, autovehiculele fiind îndrumate pe ruta ocolitoare din spatele Pieței Avram Iancu, coloane de mașini formându-se încă de la primele ore ale dimineții și probabil, odată cu venirea după-amiezii, situația înrăutățindu-se considerabil.

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Comentarii

    1. Sase sasi pe sase dume proaste….Tehnodomus a lasat stadionul UTA balta,dar angajat mereu in lucrari cu finantari bugetare…Fuge saniuta….
      Firma de casa primeste lucrari,apoi dispare….Specializati in tot ce inseamna lucrari bugetare….Incepe apoi dispare..are inregisrtati exact 15 angajati…..Monteaza instrumente muzicale,face de toate…..dar nu termina nimic….Ia banii,apoi isi cauta diverse scuze….

      +1 voturi
      +1
      -1

    Scrie un comentariu

    8 + 3 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.