marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Un „copilaș” de doar 20 de ani s-a urcat într-un copac din Parcul Mihai Eminescu și acolo a rămas: pompierii au intervenit ca să-l dea jos

    de Special Arad | 30 iulie 2020, 12:56 PM | Știri Arad

    0

    Pompierii au parte zilnic de intervenții, unele mai interesante ca altele. De această dată pompierii s-au confruntat cu o persoană care, odată urcată în pom, n-a mai reușit nicicum să coboare. Apelul la 112 anunța faptul că un copil, mai exact un băiat este captiv în copac.
    Ajunși la fața locului, pompierii au realizat că acest copil este de fapt mai mare decât se așteaptau, el având nu mai puțin de 20 de ani.

    Comunicat: „Ieri seară, în jurul orei 20.00, Detașamentul de Pompieri Arad a fost alertat pentru a interveni în Parcul Mihai Eminescu. În momentul în care a apelat serviciul 112, persoana de sex feminin a anunțat că un copil s-a urcat într-un pom si nu poate coborâ. În momentul sosirii echipajului de intervenție au constat că acest copilul captiv în pom avea 20 de ani, a urcat în pom până la aproximativ 5 m și nu a mai putut să coboare. Copilul a fost coborât de Pompieri cu ajutorul unei scări culisabile”, au anunțat reprezentanții Detașamentului de Pompieri Arad.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    8 + 3 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.