marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    A falimentat UTA, iar acum își vinde apartamentul cu… 590.000 de euro! Este cel mai scump apartament din Cluj (Video)

    de - | 18 mai 2020, 8:52 AM | Sport

    0

    Adrian Marțian este cunoscut arădenilor din anul 2013, atunci când a venit în orașul de pe Mureș pentru a deveni principal investitor al clubului FC UTA. Experiența a fost una de tristă amintire. Prezența lui Marțian la Arad a coincis și cu falimentul clubului în 2014. Astfel, după 69 de ani de existență dispărea un brand al fotbalului românesc.

    Pentru Marțian nu a însemnat nimic. S-a întors la problemele lui, la scandalurile lui.

    Acum, Adrian Marțian deține cel mai scump apartament din Cluj, evaluat la 590.000 de euro.

    Apartamentul are 175 metri pătrați și este dotat cu piscină și saună interioare, scrie Gazeta de Cluj. Locuința este poziționată în cartierul „Bună Ziua”, într-un bloc cu 4 etaje, și este compusă din două dormitoare, două băi, un living room uriaș, o bucătărie și piscină, scrie gsp.ro.

    Una dintre încăperi conține o piscină, un șemineu și o saună. Piscina este prevăzută cu o „cascadă”. În videoclipul postat pe canalul de YouTube al Clujust, Marțian face turul apartamentului.

     

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    3 + 4 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.