marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Belgieni urmăriți internațional pentru crimă și trafic de droguri, prinși lângă Timișoara de către mascați

    de - | 1 februarie 2020, 6:22 PM | Regional

    0

    Descindere a mascatilor de la trupele speciale de interventie langa Timisoara, sambata dupa-amiaza. Politistii au organizat o operatiune pentru capturarea unui individ periculos si a sotiei acestuia, ambii cetateni belgieni, dati in urmarire internationala pentru omor si trafic de droguri.

    Belgianul in varsta de 64 de ani se ascundea impreuna cu sotia, de 43, la doar cativa kilometri de Timisoara, in localitatea Peciu Nou, iar oamenii legii au aflat informatii importante despre cei doi, prin Centrul international de cooperare al politiei, biroul SIRENE, si au decis sa actioneze.

    Inarmati pana-n dinti, mascatii de la Biroul Operatiuni Speciale Timis, alaturi de colegi din Bucuresti, de la Investigatii Criminale, au incercuit o intreaga zona din comuna si au intervenit rapid pentru prinderea belgianului, despre care stiau ca are cel putin o arma asupra lui, si a femeii.

    Imediat cei doi au fost imobilizati si incatusati. Pe numele lor erau emise mandate internationale de arestare, fiind dati in urmarire in intreaga lume pentru crima si trafic de droguri, infractiuni comise pe teritoriul Belgiei. In anul 2006, in timpul unei tranzactii cu stupefiante, cei doi l-ar fi ucis pe un dealer, impuscandu-l in cap.

    Mai multe detalii pe opiniatimisoarei

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    1 + 9 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.