marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    MAE cere 122 de milioane de lei pentru organizarea alegerilor din diaspora

    de Special Arad | 16 octombrie 2019, 8:24 AM | Politikos

    0

    Ministrul de Externe le scrie liderilor de partide cu privire la organizarea alegerilor în diaspora că „resursa umană disponibilă pe plan local e limitată”

    Ministrul de Externe arata ca bugetul estimat pentru desfasurarea procesului de vot in strainatate este de 122 milioane de lei. Ramona Mănescu pune accent pe importanţa prezenţei membrilor birourilor din secţiilor de votare în toate cele trei zile alocate scrutinului din străinătate.

    Într-o scrisoare adresată liderilor partidelor politice din România, ministrul Ramona Mănescu face apel la aceste formaţiuni pentru a contribui la organizarea în condiţii optime a procesului de vot în străinătate. Scrisoarea semnată de ministru a fost transmisă preşedinţilor PNL, PSD, Pro România, ALDE, UDMR, PMP şi USR.

    sursa: Realitatea.net

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    2 + 6 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.