marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    După ce Manfred Weber a renunțat la nominalizarea pentru funcția de președinte al Comisiei Europene, Timmermans este noul favorit

    de - | 30 iunie 2019, 8:22 PM | Internaţional

    0

    Frans Timmermans este pe cale să fie numit viitorul preşedinte al Comisiei Europene, au declarat duminică diplomaţi şi oficiali, cu câteva ore înainte ca liderii Uniunii Europene să se întâlnească pentru a decide cine va deţine posturile de top din blocul comunitar, relatează Reuters. Potrivit unor surse politice, PPE nu îl mai susține pe Manfred Weber pentru poziția de președinte al Comisiei Europene, Weber renunțând la nominalizare. 

    Preşedintele francez Emmanuel Macron a declarat că trei dintre ocupanţii funcţiilor de vârf ale Uniunii Europene ar urma să fie decişi la summitul UE de duminică seară, în timp ce decizia privind viitorul şef al Băncii Centrale Europene (BCE) va fi probabil luată la o dată ulterioară.

    Citește mai multe pe digi24

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    4 + 5 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.