marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    A jucat la pariuri, dar a pierdut. Un ieșean s-a sinucis azi noapte aruncându-se în cap

    de - | 28 iunie 2019, 9:00 AM | Naţional

    0

    Un ieșean în vârstă de circa 40 de ani s-a sinucis noaptea trecută. El se pare că a pierdut o sumă mare la jocurile de noroc și a decis să-și încheie conturile cu viața.
    Se pare că el ar fi pierdut o sumă de ordinul zecilor de mii de euro și, pe fondul supărării și al consumului de alcool, s-a aruncat în gol de pe Pasajul Mihai Eminescu, a anunțat bzi.ro. Un martor a văzut întreaga scenă și a povestit, șocat, ce a văzut. „Stătea pe pasaj și deodată s-a aruncat. A căzut în cap și pur și simplu creierul i s-a împrăștiat pe asfalt, coloana i s-a sfărâmat. Nu îl cunoșteam personal, dar îl știam drept un împătimit al jocurilor de noroc. În această seară se pare că pierduse o suma foarte mare de bani, zeci de mii de euro. Polițiștii au găsit asupra lui în jur de 4000 de lei și mai mult aur”, a povestit martorul la oribila sinucidere. Polițiștii au preluat cadavrul bărbatului și l-au dus la IML.

    sursa: libertatea

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    6 + 5 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.