duminicã, 28 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Un iranian și un palestinian, ascunși în cabina unui automarfar, depistaţi la Frontiera Nădlac

    de Special Arad | 4 decembrie 2018, 12:31 PM | Urmăriți

    0

    (foto: Poliția de Frontieră )

    Un cetățean din Iran (25 de ani) și un cetățean din Palestina (35 de ani) au încercat să treacă ilegal Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota în data de 3 decembrie, în jurul orei 17:35, ascunşi în cabina unui automarfar.

    Șoferul, un cetăţean turc în vârstă de 37 de ani, conducea un ansamblu rutier format din cap tractor marca Scania şi o semiremorcă marca Schmitz Cargobull, ambele înmatriculate în Turcia.

    Existând suspiciunea traficului de migranți, polițiștii de frontieră au controlat mai întâi semiremorca, însă cei doi refugiați au fost găsiți până la urmă în cabina destinată odihnei şoferului.

    În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de migranți pentru şoferul turc, respectiv tentativă trecere ilegală a frontierei de stat față de cele două persoane, la finalizarea cercetărilor urmând a se lua măsurile legale ce se impun.

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 5 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.