marþi, 30 aprilie, 2024

Special Arad Logo

    Un nou documentar despre Regina Maria și Primul Război Mondial, în premieră, în imagini color… în afară de cele furnizate de Arhiva Națională Română

    de - | 27 noiembrie 2018, 7:37 PM | Naţional

    0

    Pentru prima dată, imagini color cu Regina Maria. Aici, în timpul vizitei în SUA (foto: Chainsaw)

    Publicul larg din România va avea ocazia, pe 1 decembrie, să vadă în premieră imagini color din timpul Primului Război Mondial, incluse într-un film documentar despre Regina Maria, ce va fi difuzat de Pro TV. Documentarul se va numi „Maria – inima României”.

    Imaginile colorate digital provin din Arhivele a 14 țări, însă documentarul include și imagini alb-negru, asta pentru că reprezentanții Arhivei Naționale Române nu au fost de acord ca imaginile pe care le dețin să fie colorate.

    Documentarul de 73 de minute, ce va fi difuzat în premieră TV de 1 Decembrie, se dorește cel mai cuprinzător material despre Regina Maria. El este produs de Chainsaw Film Productions (Trevor Poots / John Florescu).

    Sursa: HotNews

    Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

    Distribuie articolul

    Scrie un comentariu

    9 + 4 =

    Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.