Arădeanca care a dat peste cap juriul de la „Chefi la Cuțite”. Dumitrescu: „Nu cred că există undeva genul acesta de farfurie” | Video





Andreea Durko, o arădeancă de profesie coafeză, a ajuns la Chefi la Cuțite, unde a pus în încurcătură juriul compus din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu. Ea a gătit o mâncare lacto-vegetariană cu ciuperci la cuptor.
„Într-adevăr, ajungi să îi înțelegi pe concurenți. Ai emoții, nu știi unde e aia, unde e cealaltă…”
La început chefii nu au reușit să înțeleagă exact „Ce fel de carne e asta? Doar ne-a păcălit, nu are carne. Și are și ceva ou”
Andreea, zâmbind: „Mă bucur că i-am dat peste cap. Că habar nu au ce e”.
Chef Dumitrescu: „Deci asta e o invenție. Nu cred că există undeva genul acesta de farfurie”.
Chef Scărlătescu: „Deci ăsta care a gătit ori este vânător, ori pădurar”.
Chefii au rămas surprinși să o vadă pe Andreea și și-au dat seama că: „N-are nici o treabă cu pădurarul”, după cum a spus Chef Bontea.
Andreea i-a surprins încă o dată, oferindu-le chefilor căni personalizate create de ea cu un mesaj inscripționat pentru fiecare. Chef Scărlătescu a fost cel mai impresionat de mesaj: „Nu-mi dați sfaturi, știu să greșesc și singur”.
Andreea nu a mers mai departe în competiție, ea primind un vot de încredere doar de la chef Dumitrescu, dar ne-a spus că pentru ea cel mai mult a contat să iasă din zona de confort și că experiența aceasta a ajutat-o foarte mult în asta, dat fiind faptul că este o fană a emisiunii.
Comentariile portalului
E o cronica superba, Sadoveanu ar fi invidios, dar, cum ar fi ca voi, jurnalistii, expertii in comunicare si identificate a stirilor adevarate sau false, sa va asumati raspunderea pentru (...)
Aha, dacă realizarilee sunt în funcție de datele dan biblie, probabil că autostrăzile se vor face până la apoca lipsă! Aia mare, sau mică, nu mai contează...
Poate nu ar strica să vă documentați ceva mai atent. Veți putea observa că procesiunile ortodoxe legate sau inspirate din viața lui Iisus (deci, inclusiv drumul crucii) (...)